Het team

Peter Scherpenisse

Peter zijn passie is nieuwsgierigheid. Altijd onderweg en op zoek naar nieuwe visuele uitdagingen.

Afgestudeerd aan de Amsterdamse Grafische School als werktekenaar/grafisch ontwerper in 1987. Direct na school startte hij Grafisch Ontwerpstudio Peter Scherpenisse. En zoals geleerd, alles nog handmatig. Plakken, snijden, knippen en tekenen. Ook qua kalligrafie draaide hij zijn hand niet om.

De digitalisatie omarmde hij direct, al druiste het tegen zijn gevoel in, hij ging het niet uit de weg. Naarmate er meer computers de studio binnenkwamen kwamen ook steeds meer opdrachtgevers en medewerkers de studio binnen. Uiteindelijk ontstond een serieus ontwerp- en reclamebureau. De crisis na 2008 bracht, zoals bij zoveel bureau’s, een ommekeer en het bureau bouwde zich af.

Het internet gaf nieuwe mogelijkheden, qua vormgeving en inzichten. Na geïnvesteerd te hebben in een aantal websites voor inkomsten koos Peter voor een digitaal bestaan zonder vast werkadres. Peter is dan ook door heel Nederland te vinden.

Inmiddels heeft Peter een oude passie hervonden, kalligrafie en tekenen met inkt. “Harry & friends” (conceptnaam) is zijn nieuwe concept en momenteel is Peter dit concept aan het uitrollen.

Michelle Kozuchova Bajema

Michelle heeft een grote liefde voor dieren en doet geen vlieg kwaad.

Is afgestudeerd op het Grafisch Lyceum in 2005 in de richting Grafisch Ontwerp en Typografie.

Na jaren gewerkt te hebben bij Studio Scherpenisse verwisselde ze haar woonplaats Amsterdam in met de stad Martin in Slowakije. Vanuit daar zet Michelle haar werkzaamheden voor het Bureau voort. Inmiddels is Michelle getrouwd en zorgt voor haar dochtertje Zina.

U kunt Michelle alleen bereiken via de email.